dilluns, 20 de juny del 2016

COM FUNCIONA?

A l'inici del tercer trimestre ens vam estar mirant imatges de diverses màquines, enllumentats, indústries... i ens vam preguntar: COM FUNCIONA?

D'aquí en van sortir un munt d'hipòtesis.

Per parelles ens vam posar mans a l'obra i vam estudiar:
- Les fonts d'energia: quines són, característiques, avantatges i inconvenients de cadascuna. 
- Les màquines simples i compostes: quines són, com funcionen...
- L'electricitat i el magnetisme.

A part de fer recerca d'informació, preparar murals i esquemes... vam fer diversos experiments que ens van ajudar a comprendre el que havíem estudiat.

Finalment vam fer unes maquetes que contenien circuits elèctrics i màquines simples. Vam exposar  els nostres descobriments i el procés que havíem seguit per fer cada obra. Vam descobrir que els pares i mares són molt traçuts i que sempre que ho necessitem ens ajuden (de fet això ja ho sabíem!). Moltes gràcies!

Quan ja acabàvem el tema vam visitar el procés industrial que es du a terme a la fàbrica Injecter: com es passa de petites boles de plàstic a secadors per les mans i altres objectes. La Neus ens va ajudar a perfilar aquesta visita i també li volem agrair.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris estan subjectes a moderació. Han d'estar signats amb nom i cognom i cal usar un llenguatge educat i correcte. No s'acceptarà cap comentari que insulti o falti al respecte a persones o institucions o usi paraules grolleres.